Преди две години разбрахме, че Доналд Глоувър и Фийби Уолър-Бридж са

...
Преди две години разбрахме, че Доналд Глоувър и Фийби Уолър-Бридж са
Коментари Харесай

Мистър и мисис Смит се завръщат, но без Брад и Анджелина

Преди две години разбрахме, че Доналд Глоувър и Фийби Уолър-Бридж са се захванали със основаването на сериал, основан на кино лентата за " Мистър и мисис Смит ".

Задава се сериал за " Мистър и мисис Смит "

Какво ли ни готвят Доналд Глоувър и Фийби Уолър-Бридж

Мина много време и доста неща се трансформираха. Като едно от тях е, че актрисата от Fleabag напусна плана. Обявената причина бе изобретателни разлики с Глоувър, като мястото ѝ бе заето от Мая Ърскин .

Първият тийзър на сериала пък ни демонстрира и защо тъкмо да се подготвим. Първият сезон на Mr. And Mrs. Smith ще ни покаже по какъв начин двама изцяло непознати, получават работа в шпионска организация, само че има едно изискване.

Те би трябвало да одобряват нови самоличности и пред света да се държат като женени. Мистър и мисис Смит се пробват да свикнат с новия си живот, като на фона на това ще се впуснат в постоянна доза екшън и рискови задачи.

С всяка последваща обаче сред двамата се прокрадват усеща, които могат да застрашат цялата им задача. Дотук към този момент е ясно, че тази версия на историята ще се разграничава доста от кино лентата с Брад Пит и Анджелина Джоли.
 Трейлър на “Истински детектив: тъмната страна ” с Джоди Фостър и Кали Рейс на HBO
" Истински детектив " се завръща - по-мрачен и с две дами на фокус

Трейлър на “Истински детектив: тъмната страна ” с Джоди Фостър

Mr. And Mrs. Smith трябваше да бъде пуснат в Prime Video преди месец, само че поради стачката на сценаристи и артисти в Холивуд ще го забележим от 2 февруари в стрийминг платформата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР